• Innformasjonside

06/11/2017

v>

Velkommen til Nøtteliten familie- barnehage sin informasjons side

Nøtteliten familiebarnehage har 35 barnehageplasser . Vi har 14 plasser for barn i alderen 0-3 år, og 21 plasser for barn i alderen 4- 6 år. Barna er delt inn i små barnegrupper fra 4- 10 barn,  alt  etter alder og behov.  Barnegruppene holder til i forskjellige enheter på Hauge. Vi legger vekt på et hjemmekoselig miljø både ute og inne. Vi er mye på tur i nærmiljøet, og uteområdet vårt består av turer i skog og mark, lekeplasser i nærheten, Vangen, Petterskogen, Lotheskogen, byen, kaien.... Vi har også et koselig uteområde med sykkelstier, føyser, sandkasse. Vi grenser til lekeplass med klatrestativ og rysjebane. Vi har også en stor mark, som oppfordrer til fysisk aktivitet, ballspill og mye moro.

Små barnegrupper gjør at vi har mulighet til å se hvert enkelt barn, og de får oppleve nærhet og trygghet. Her i Nøtteliten har vi fokus på å jobbe med å skape gode relasjoner til barna. Vi har stort fokus på sosialt samspill, lek, språk og kommunikasjon ,- samt Fremme barns fysiske og psykiske helse. Engasjerte medarbeidere og et godt arbeidsmiljø hjelper oss å nå målene våre.

Vi legger stor vekt på et godt foreldresamarbeid, og den daglige kontakten mellom foreldre og barnehagen er svært viktig.

Håper vi får gleden av å ha dere hos oss.

Les mer i menyen til venstre!

Denne siden blir derfor en mer info side,for potensielle nye kunder

Ønsker dere plass i Nøtteliten familiebarnehage ?

Følg linken!

Ta gjerne kontakt for å komme på besøk eller for nærmere innformasjon

Håper vi sees:-)