• Informasjonsside om Nøtteliten familiebarnehage

  05/10/2023

  edf40wrjww2utHPContent:FullText

    

   Velkommen til Nøtteliten familie- barnehage sin informasjons side

  Nøtteliten familiebarnehage består av 4 barnegrupper og  har til sammen 30 barnehageplasser . Vi har 12 plasser for barn i alderen 0-3 år, og 18 plasser for barn i alderen 4- 6 år. Det særegne med Nøtteliten familiebarnehage er at barna er delt inn i mindre barnegrupper,- og har mye bruk av smågruppe aktiviteter. Barnegruppene holder til på Hauge og har nær tilknytning til hverandre og samarbeid med hverandre.  Beliggenheten gir rike muligheter til allsidige opplevelser med  kort vei til naturområder som Kyststien, Petter skogen, Lothe skogen, Vangen, Byparken, Asalvik- bad og Haralstøtta. Vi bruker nærmiljøet og er på turer hver dag. Det er i tillegg kort vei til sentrum med butikker, kaien, bymuseet, billedgalleriet, kino, bibliotek og teater noe som   gjør at vi har tilgang på et rikt kulturliv. 

  Små barnegrupper gjør at vi har mulighet til å se hvert enkelt barn, og de får oppleve nærhet og trygghet. Her i Nøtteliten har vi fokus på å jobbe med å skape gode relasjoner til barna. Vi har stort fokus på sosialt samspill, lek, språk og kommunikasjon ,- samt Fremme barns fysiske og psykiske helse. Engasjerte medarbeidere og et godt arbeidsmiljø hjelper oss å nå målene våre.

  Vi legger stor vekt på et godt foreldresamarbeid, og den daglige kontakten mellom foreldre og barnehagen er svært viktig.

  Håper vi får gleden av å ha dere hos oss. 

  Les mer i menyen til venstre!

  Denne siden blir derfor en mer info side, for potensielle nye kunder                                  


  Ønsker dere plass i Nøtteliten familiebarnehage ?

  Følg linken! 

  https://admin.barnehage.visma.no/haugesund 

   


   

  Ta gjerne kontakt for å komme på besøk eller for nærmere innformasjon

  Håper vi sees:-)